Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krstarenje iz noćne more

Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!"

Kruzer Norwegian Cruise Line
Kruzer Norwegian Cruise Line Foto: Afp
Tijekom zaustavljanja u luci otočne afričke države Sveti Toma i Princip, osmero putnika predugo se zadržalo na kopnu te je kruzer napustio otok bez njih.

Krstarenje zapadnom obalom Afrike pretvorilo se u noćnu moru za osam putnika kruzera. Njihov brod ostavio ih je na obali i napustio luku bez njih.

Prema tvrdnjama kapetana, nisu se na vrijeme vratili u luku. Kruzer tvrtke Norwegian Cruise Line je 27. ožujka pristao u luci otočne države Sveti Toma i Princip, no osmero putnika je propustilo rok za povratak do 15 sati po lokalnom vremenu te je kruzer jednostavno otišao bez njih.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

"Iako se radi o vrlo neugodnoj situaciji, gosti su odgovorni za povratak na brod u navedeno vrijeme, o čemu svakodnevno komuniciramo, a koje se najavljuje neposredno prije iskrcavanja", stoji u odgovoru Norwegian Cruise Linea. Njihove putovnice predali su nadležnima u luci, a gosti se mogu vratiti na brod na sljedećoj planiranoj destinaciji, no sami moraju snositi troškove putovanja.

Pročitajte i ovo Kupalište kod Varaždina Vatrogasci ga pronašli Na kupalištu kod Varaždina utopio se Filipinac: Policija objavila nove informacije

Dvoje nesretnih putnika, Jill i Jay Campbell iz Sjedinjenih Država, rekli su kako sada već šest dana love kruzer kroz šest zemalja, kako bi se ukrcali u prvoj sljedećoj luci u Senegalu, gdje bi brod trebao stići u utorak.

Kažu kako je u grupi nekoliko starijih osoba, jedna putnica je paraplegičar, a jedna putnica je trudna. Jedan od putnika je ostao bez lijekova za srce zbog čega mu je pozlilo, a većina ih je ostavila svoje kreditne kartice na brodu, prenosi CNN.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene