Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci ga pronašli

Na kupalištu kod Varaždina utopio se Filipinac: Policija objavila nove informacije

Kupalište kod Varaždina
Kupalište kod Varaždina Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
U nedjelju se dogodila tragedija na kupalištu Aquacity u Varaždinu, gdje se utopio muškarac. Policija je u utorak utvrdila da na njegovom tijelu nema tragova nasilja.

Četrdesetosmogodišnji muškarac koji se u nedjelju navečer utopio na kupalištu kod Varaždina državljanin je Filipina, a mrtvozornica je utvrdila da na njegovom tijelu nema tragova nasilja, priopćila je policija u utorak.

Filipinac se utopio u nedjelju oko 18.20 sati na kupališta u Trnovcu Bartolovečkom, a na mjesto događaja izašli su varaždinski vatrogasci koji su pregledom jezera, na udaljenosti od oko 10 metara od istočne obale, pronašli njegovo tijelo.

Pročitajte i ovo Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča"

Pročitajte i ovo Danka Ilić Istraga u Austriji Bečka policija za DNEVNIK.hr o nestanku male Danke: "Razgovarali smo sa svjedokom i pregledali snimku..."

Na mjesto nesreće izašla je i mrtvozornica koja je pregledom tijela utvrdila da nema tragova koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela.

Zamjenica županijske državne odvjetnice u Varaždinu zatražila je obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti, a tijelo utopljenika prevezeno je na Odjel za patologiju Opće bolnice Varaždin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene