Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio na psihijatriji

Nezapamćen skandal: Križem tukao policajce i razbio im automobil nakon što su mu javili da mu je ''preminula'' supruga živa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S.P (50) iz sela u srpskoj općini Koceljeva napao je policijsku patrolu koja je došla nakon što je prjavio da mu je supruga preminula. Nasrnuo je na njih križem koji je kupio za ženin pogreb, a sve se dogodilo kada su utvrdili da mu je supruga živa te da je samo bila u nesvijesti.

S.P. je živio u izvanbračnoj zajednici sa L.P. (64) u njegovoj kući. U ponedjeljak ujutro javio je njihovoj kćerki da je majka preminula, a ona je o tome obavijestila policiju, koja je odmah došla na mjesto događaja s liječnicom iz Doma zdravlja, koja je samo trebala potvrditi smrt. 

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

U kući su zatekli mnoštvo rodbine i prijatelja koji su došli izraziti sućut.

''U kući su već bili lijes i križ, sve je bilo spremno za pogreb. Jedan od policajaca prišao je muškarcu kako bi razgovarao s njim, a liječnica je ušla u sobu u kojoj je ležala 'pokojnica' da utvrdi smrt. Međutim, uskoro se pojavila na vratima i objavila da je žena živa'', priča izvor blizak obitelji za Kurir.

Nakon toga i policajac je ušao u sobu i potvrdio da L. P. diše i da je samo bila u nesvijesti. Iako je situacija bizarna, sretan je izašao iz sobe i rekao muškarcu da mu je supruga živa i da je pozvana Hitna pomoć da joj pomogne.

''Nesuđeni udovac reagirao je potpuno neočekivano. Pobjesnio je i umjesto da mu bude lakše što je supruga živa, on je dohvatio križ koji je kupio za pogreb i njime pokušao udariti policajca. Kada nije uspio, došao je do njegova automobila i razbio stakla. Jedan je policajac ozlijeđen tijekom sumanutog napada'', priča sugovornik.

Policajci su svladali pomahnitalog muškarca, koji je prema nalogu tužitelja prevezen na psihijatriju na obradu i promatranje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene