Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pilot je heroj'

Krije li slučaj iz 2011. godine odgovor na misteriju nestalog Boeinga 777?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizu teorija o razlozima pada i nestanka Boeinga 777 pridružila se još jedna na koju upozorava tim britanskih odvjetnika...

Rješenje misterije nestalog zrakoplova možda leži u slučaju Boeinga istog tipa u čijem je kokpitu prije tri godine na pisti u Kairu buknuo požar. Tako bar tvrdi tim britanskih odvjetnika koji su trenutno pravni savjetnici obitelji putnika nestalog zrakoplova.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Prije tri godine Boeing 777 EgyptAira zapalio se prilikom priprema za polijetanje. Na sreću, svi putnici i članovi posade uspjeli su izaći na vrijeme bez značajnijih ozljeda. Nekoliko ih je prevezeno u bolnicu zbog udisanja dima.

Je li ovaj milijarder kriv za nestanak malezijskog zrakoplova?

Teoriju o požaru u kokpitu podupire i kanadski pilot s 20 godina iskustva, Chris Goodfellow koji je, nakon što su se pojavile indicije da je za pad zrakoplova kriv pilot, rekao kako je kapetan Zaharie Ahmad Šah heroj, a ne otmičar.

Tvrdi kako je požar u zrakoplovu jedini razuman scenarij te da je kapetan Šah napravio sve što je trebao kako bi zrakoplov preusmjerio prema najbližoj zračnoj luci, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene