Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najnovija teorija:

Je li ovaj milijarder kriv za nestanak malezijskog zrakoplova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misterij oko nestalog malezijskog zrakoplova raste iz dana u dan te prolazi kroz sve više tajanstvene šutnje. Najnovija nagađanja u centar pažnje stavljaju milijardera Jacoba Rothschilda.

Iako je trenutno najaktualnije pitanje kako je i gdje pao nestali malezijski zrakoplov MH370, malo tko pridaje pažnju tome tko je u njemu letio.

A kad se pogleda sastav putnika, vidi se kako je među putnicima bilo i 20 inženjera američke tehnološke tvrtke Freescale Semiconductor, koja se već 50 godina bavi razvojem mikroprocesora, senzora i druge tehnologije.

Nova teorija zavjere vezana je upravo uz njih 20 i njihovog kolegu Jacoba Rothschilda koji je zapravo njihovom smrću postao jedini vlasnik patenta navjerojatnog mikročipa KL-03 za koji se tvrdi kako će služiti za elektronsko ratovanje.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

Novozelandski patrolni avion uočio nove predmete na području nove potrage

Jacob Rothschild (77)
je britanski multimilijarder, navodni član masona i prikriveni vođa svijeta. Neki mediji pišu kako je upravo Rothschild iskoristio malezijsku aviokompaniju kako bi se riješio suvlasnika tog mikročipa te postao njegov jedini vlasnik.

Nakon ove konstatacije, odmah su se počela postavljati pitanja - zašto toliko mnogo Freescaleovih inženjera putuje zajedno... Gdje su krenuli... Jesu li oni razlog nestanka zrakoplova... Jesu li imali vrijedne informacije zbog kojih je zrakoplov otet... Jesu li znali neke tehnološke tajne...

Nakon svih ovih pitanja, čini nam se kao da je riječ o scenariju nekog hollywoodskog trilera. No, je li u pitanju teorija zavjere ili samo nazaobilazna realnost, još uvijek se ne zna jer zrakoplov nije pronađen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene