Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krah obrazovnog sustava

Svih 25.000 pristupnika palo na prijamnom ispitu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uništeni su snovi 25.000 kandidata za upis na liberijsko Sveučilište. Naime, nitko od njih 25.000 nije položio prijamni ispit.

Gotovo 25.000 potencijalnih studenata na Sveučilištu u Liberiji palo je na prijamnom ispitu! Ministar obrazovanja kaže kako mu je teško povjerovati da baš nijedan kandidat nije položio ispit. Predstavnik Sveučilišta za BBC je rekao kako je kandidatima manjkalo entuzijazma te da nisu svladali ni osnove engleskog jezika.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva"

>> VIDEO Pogledajte ovaj STRASTVENI govor za pamćenje!

Iako je predsjednica Ellen Johnson Sirleaf već u nekoliko navrata priznala kako je sustav obrazovanja u potpunom kaosu i kako su mu potrebne korijenite promjene, no ovo je prvi put da su na prijamnom ispitu pali baš svi pristupnici. Inače, pristupanje ispitu se plaća 16 funti.

Ovo je prvi put da ovo napučeno sveučilište, jedno od dva kojima upravlja vlada, neće imati studente prve godine. Nesuđeni studenti kažu kako su im uništeni snovi, a sa Sveučilišta kažu da nemaju namjeru popustiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene