Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijedio kolegu

Kovačeviću produžen pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi općinski sud u Beogradu ponovno je produžio pritvor studentu-košarakašu Miladinu Kovačeviću iz Kule optuženom u SAD-u za teško ozljeđivenje sveučilišnog kolege američkog državljanina Bryana Steinhauera.

Takva je odluka ponovno donijeta, iako je Okružni sud u Beogradu nedavno donio rješenje u kome se kaže da nema uvjeta za produženje pritvora i naložio prvostupanjskom sudu da preispita svoju odluku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Branitelji su najavili nove akcije 'Presuda je šamar svih šamara i noga u stražnjicu hrvatskoj naciji' Slika nije dostupna Istupio iz HSP-a dr. Ante Starčević Kovačević: Stranka mi nije dopuštala da mislim i postupam po svojoj savjesti

Za Kovačevićem je, na zahtjev američkih vlasti raspisana Interpolova tjeralica, jer se u SAD već vodi postupak protiv njega zbog nanošenja teških ozljeda kolegi sa sveučilišta Binghamton američkom državljaninu Bryanu Steinhaueru, od kojih je pao u komu.

Kovačević je poslije tučnjave 4. svibnja u Americi uhićen i oduzeta mu je putovnica kako ne bi mogao napustiti SAD, a iz zatvora je izašao nakon plaćenog jamstva od 100.000, ali je s privremenom putovnicom koju mu je izdao konzulat Srbije u New Yorku napustio SAD i vratio se u Srbiju.

Miladin Kovačević se od 28. listopada nalazi u pritvoru u Beogradu. Njegova je obrana najavila je žalbu na produžetak pritvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene