Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Koštunica: Povijesni dani za Srbiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbija se u ovom trenutku nalazi pred izuzetno velikim kosovskim iskušenjem, povijesnim danima i sve svoje snage mora usmjeriti na očuvanje Kosova unutar srbije izjavio je srbijanski premijer Vojislav Koštunica.

'Kosovo je naš najveći državni i nacionalni interes i to bi trebalo biti dovoljan razlog da sve države koje hoće imati normalne odnose sa Srbijom pokažu razumijevanje za naše prijedloge oko budućeg uređenja pokrajine', istakao je Koštunica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tadić: DSS i radikali pregovaraju već dulje vrijeme Slika nije dostupna Koštunica pozvao stranke na jedinstvenu državnu i nacionalnu politiku

Na Kosovu su ugroženi ne samo suverenitet i teritorijalni integritet Srbije već i temelji međunarodnog poretka, naglasio je.

Rekao je i kako jedino demokratska i razvijena Srbija može uspješno braniti svoje legitimne interese na međunarodnom planu i jedino Srbija u svojim međunarodno priznatim granicama i s očuvanim suverenitetom na cijelom teritoriju može nesmetano razvijati svoje unutarnje potencijale.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene