Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Van pameti

Korejski vođa izvrijeđao sve redom: 'Ona je k**** kojoj je svodnik Barack Obama!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pjongjang je kritizirao odnos između 'gospodara i njegove marionete', koju je prije već proglasio 'seljankom'.

Sjevernokorejski režim, kojemu ne manjka uvredljivih riječi za njegove neprijatelje, otišao je u nedjelju korak dalje usporedivši južnokorejsku predsjednicu Park Geun-Hye s 'prostitutkom', a američkog predsjednika Baracka Obamu nazvao je 'svodnikom'.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

Jeste li se ikad zapitali što svi ovi ljudi oko Kim Jong Una zapisuju u blokiće?

Nimalo se ne suzdržavajući, Pjongjang je kritizirao odnos između 'gospodara i njegove marionete' i zaprijetio da će južnokorejska predsjednica, koju je prije već proglasio 'seljankom', platiti 'visoku cijenu'.

'Nedavno ponašanje Park Geun-Hye zajedno s Obamom bilo je poput loše i nezrele djevojke koja traži od gangstera da pretuku nekoga koga ne voli', ocijenio je Sjevernokorejski odbor za mirnu pomirbu Koreje. 'Ili poput zle prostitutke koja svesrdno želi nekoga uhvatiti u svoju stupicu, stavljajući svoje tijelo u službu moćnog svodnika', dodaje.

Tim riječima Sjeverna Koreja popratila je Obamin posjet Južnoj Koreji dan prije, tijekom kojeg je on rekao da će se izolacija Sjeverne Koreje dodatno pogoršati ako izvede novi nuklearni pokus. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene