Obavijesti Video Pretražite Navigacija
139 putnika poniralo 2000 metara!

Kopilot umalo srušio Boeing namještajući sjedalo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijski kopilot umalo je slučajno srušio putnički zrakoplov popravljajući svoje sjedalo.

Popravljajući sjedalo slučajno je gurnuo upravljačku palicu prema naprijed što je uzrokovalo naglo poniranje zrakoplova. Neiskusni kopilot je zatim počeo paničariti te nije mogao pustiti kapetana, koji je otišao na wc, natrag u pilotsku kabinu, te je zrakoplov padao 2000 metara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Alpama Uklonjeni svi ostaci, uklanjaju se i otrovi, ali motiv ostaje nepoznanica Slika nije dostupna Lagao na sve strane Curi sve više detalja o Lubitzu - no motiv je i dalje zagonetka

>> VIDEO: Drama iznad NY, Boeingu s eugasio motor

Kapetan je uspio spasiti Boeing 737 sa 139 putnika nakon što je uz pomoć koda za hitne slučajeve uspio otvoriti vrata pilotske kabine te preuzeo upravljačke kontrole od šeprtljavog kopilota.

25-godišnji kopilot je prilikom istrage rekao da zbog panike nije mogao kontrolirati zrakoplov niti otvoriti vrata pilotske kabine. U izvještaju se zaključuje kako kopilot 'nje imao blagog pojma kako riješiti ovu situaciju'. Izvještaj kaže da su putnici prilikom poniranja paničarili i vrištali dok su po zrakoplovu padale kutije i boce s raznim pićima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene