Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljepotica u zatvoru

UHVAĆENA S DROGOM Kolumbijskoj misici prijeti smrtna kazna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolumbijskoj ljepotici svijet je bio pod nogama, do sada.

Kolumbijska misica i fotomodel mogla bi dobiti smrtnu kaznu nakon što su je Kinezi uhvatili s punom vrećicom droge koja je bila skrivena u unutrašnjosti njezinog laptopa.

Juliana Lopez (22), pobjednica Miss Antioquia, koja je trebala sudjelovat ove godine i na izboru za Miss svijeta, uhićena je odmah po slijetanju u Guangzhou. Tamo se, prema informacijama obitelji, uputila kako bi kupila artikle za svoju trgovinu, i to joj nije bio prvi odlazak u Kinu.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge Krim policija i ATJ Lučko dočekali Manuela Vulića "Otrov" stigao u Zagreb VIDEO Jedan od najtraženijih bjegunaca deportiran iz Kolumbije: U Hrvatskoj ga dočekali specijalci

Skandal joj je uništio karijeru, no pala još niže - bivša Miss iza rešetaka!

Posjedovanje ili raspačavanje droge u Kini se strogo kažnjava, dugotrajnim zatvorom ili čak smrtnom kaznom. Obitelj sada mahnito skuplja novac kako bi Juliani osigurala odvjetnika i izvukla je, piše Daily Mail.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene