Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kolumbija uhvatila narko-bossa nakon što je ubila njegovog blizanca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolumbijska policija je, nakon što su vlasti počele obračun s krijumčarima kokaina koje vode bivše vođe desnih paravojski, uhvatila narko-bossa Miguela Angela Mejiu nekoliko dana nakon što je u oružanom sukobu ubila njegovog brata blizanca.

Mejia je nađen u tajnom odjeljku u kamionskoj prikolici. Pored sebe je imao pištolj no predao se bez borbe. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

On i njegov brat Victor Manuel bili su vođe paravojnih snaga koji su pomogli postići mir s vladom, ali su se nakon pregovora odbili predati. Umjesto toga su stali na čelo jedne od najvećih kolumbijskih narkomafijaške organizacije te su zbog krijumčarenja droge Sjedinjene Države za njima izdale tjeralicu i ponudile pet milijuna dolara za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do njihovog uhićenja.

"Blizanci su nadzirali i koordinirali polovicu kriminalnih skupina u zemlji. Ovo je udarac u srce krijumčarenja droge u Kolumbiji", rekao je ministar obrane Juan Manuel Santos.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene