Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bigamistu 3 mjeseca zatvora

Otkrile da osim posla dijele i supruga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije Kineskinje koje rade u istoj tvornici ostale su šokirane nakon što su otkrile da su u braku s istim muškarcem.

Nakon što je priča izašla na vidjelo 42-godišnji Cui Bin iz Zhengzhoua osuđen je na tri mjeseca zatvora zbog bigamije, izvijestio je lokalni dnevnik Dahe Daily. Ciu je prvo oženio Zhang Dandan s kojom je dobio kćerku, ali on je očajnički želio sina. 'Oduvijek sam želio sina, no kako zakon u Kini dopušta samo jedno dijete morao sam potajice pronaći novu ženu', priznao je Cin.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

Potom je upoznao Wang Na, oženio se i s njom i dobio toliko željenog sina. Podijelivši vrijeme popola skrbio je podjednako i o jednoj i o drugoj obitelji. Česta odsustva opravdavao je poslovnim putovanjima, a nije ni sanjao da će njegove dvije supruge, inače i radne kolegice, zbližiti zajednička ljubav prema karaokama. Wang je znala da da njezina prijateljica ima kćer sa suprugom građevinarom koji često putuje. Zhang je pak znala da se Wang nedavno udala i rodila sina, no nikad je nije posjetila kod kuće. 

Niti njih dvije nisu sanjale da dijele supruga dok jednog dana Wang nije čula kako Ciu priča ne telefon s drugom ženom. Nakon što je otišao, nazvala je taj broj i nije mogla vjerovati svojim ušima. 'Žena koja se javila mi je rekla da je Ciuova supruga. Odmah smo jedna drugoj prepoznale glas. Obje smo i dalje vrlo ljute na njega, ispričala je Wang.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene