Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrajinska legenda javno

Kličko prozvao Putina i poručio Zapadu: 'On će izazvati Treći svjetski rat'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski boksački prvak Vladimir Kličko napao je ruskog predsjednika Vladimira Putina, optuživši ga da bi svojim postupcima mogao potaknuti izbijanje Trećeg svjetskog rata.

Ukrajinski boksački svjetski prvak Putina je prozvao u intervjuu za sportski list L'Equipe. Upitan što bi rekao Putinu da se s njim nađe lice u lice, Kličko je rekao da bi ga upozorio na ponavljanje grešaka. "Rekao bih mu da radi iste pogreške koje su napravljene i u prošlosti", istaknuo je Kličko, a prenosi AFP.

Pročitajte i ovo Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

"Rat na istoku Ukrajine nema nikakvog smisla, mi smo poput braće (Ukrajina i Rusija). Za dvije, pet ili dvadeset godina, Rusija će se ispričati za agresiju i aneksiju Krima", dodao je Kličko.

VIDEO Pojavio se Putin!

Kličko je, kao i ukrajinski dužnosnici prije njega, pozvao zapadne zemlje da pokažu više sile u odnosu s Rusijom.

"Mislim da Europska unija spava. Putin radi što hoće. U boksu mi imamo izreku 'budi agresivan prema agresoru'. On (Putin) neće tamo stati ako mu ne pokažemo gdje su granice. On će nastaviti marširati naprijed", zaključio je Kličko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene