Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želio vratiti mladost

Kirurg tvrdi: Gadafi tijekom liposukcije pojeo hamburger

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski estetski kirurg dr. Liacyr Ribeiro tvrdi da je 1995. godine operirao libijskog diktatora Moamera Gadafija.

Te godine dobio je poziv da dođe u tajni bunker u Tripoliju gdje ga je dočekao diktator glavom i bradom te mu pojasnio kako želi promjenu u izgledu jer ne želi da ga libijska mladež vidi kao starca. Liječnik mu je potom izvršio liposukciju trbuha i salo uštrcao u naborano lice. Osim toga, Gadafi je stavio umetke umjetne kose.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac u Turskoj Britanija na nogama zbog smrti djevojke u Beogradu, oglasila se i vlada: "Upozoravali smo" Operacija kukova - 5 Na sudu već 10 godina Operacija joj je trebala poboljšati kvalitetu života, a sada je invalid: "Ne mogu si priuštiti ni cipele"

>> Gadafi: Fašisti će završiti na smetlištu povijesti

'Kazao mi je da je na vlasti 25 godina te da ne želi da ga mladi vide kao stariju osobu. U prvi mah sam mu preporučio facelifting, no to je odbio', ispričao je Ribeiro za AP. Gadafi je inzistirao da tijekom četverosatne operacije bude na lokalnoj anesteziji jer nije želio izgubiti svijest. Na polovici operacije, tražio je stanku kako bi - pojeo hamburger. Ribeiro je nakon operacije dobio novac u kuverti i vratio se doma. Gadafija je, kaže, prvi put susreo 1994. godine na konferenciji o plastičnoj kirurgiji u Tripoliju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene