Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Zamro plod

Kineskinja trudna već 60 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineskinja Huang Yiun u sebi je nosila mrtvo dijete 60 godina. Liječnici su to primjetili kada je došla u bolnicu na pregled žaleći se na bolove u trbuhu.

Huang Yijun, 92-godišnjoj starici iz kineskog grada Huangjiaotan liječnici su 1948. godine rekli da je dijete koje nosi mrtvo. Budući da je zahvati koji bi trebao uslijediti nakon toga bio preskup, ona je otišla kući. 'To je tada bilo mnogo novca, više nego je jedna obitelj zaradila u nekoliko godina, tako sam to ignorirala', ispričala je Huang, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Impresivno Izazivamo vas: Jeste li u stanju brojati novčanice brže od nje? Slika nije dostupna Puknuo i priznao Na smrt pretukao trudnu 14-godišnju djevojku, obitelj mu pomogla sakriti tijelo

'Nisam mogao vjerovati svojim očima kada sam otkrio da je u njezinom trbuhu dijete. Ja sam doktor već 40 godina i ovo je prvi puta da sam vidio nešto takvo', rekao je dr. Liu Anbin. Sada se provode daljnji testovi kako bi se ustvrdilo treba li Huang operaciju kojom bi se odstranilo dijete.

'Obično bi se mrtav fetus raspao. Veoma je neobično da je Huang oovako zdrava'. Rekao je Xu Xianming , voditelj odjela ginekolgije u bolnici koji je pomoć potražila Huang.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene