Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Statusom zapalili Facebook

Kineska robna kuća iz Srbije postala hit na društvenoj mreži: "Nemamo virus!!! Molim te budi pametan čovek"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici Azijske robne kuće u srpskom naselju Temerin zbog straha i panike od koronavirusa na Facebooku su napisali da kod njih nema virusa jer nisu bili u Kini godinu dana. Objava je u kratkom vremenu izazvala brojne reakcije, ponajprije zbog pravopisa u kojem im je očito pomogao - Google.

Azijska robna kuća Temerin na Facebooku je objavila status u kojemu pišu da su zdravi i da nemaju virus. Pozivaju građane da budu pametni i ne slušaju vijesti.

Pročitajte i ovo Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva" Objava na društvenoj mreži Mnogi su ju prestali pratiti Bešćutna objava koštat će ju popularnosti: Opisala situaciju iz taksija pa mnoge jako razočarala svojim postupkom

Urnebesni status podijeljen je više od 650 puta, a njihovu obavijest koja je postala viralni hit prenosimo u cijelosti, bez pravopisnih intervencija.

"sta zelimo da kazemo? Ovako, nemamo VIRUS!!!! I ni su svi kinezi ima virus!!! jer virus krenuo u januar.2020,a mi nismo bili u kini od prosle godine. znaci... Azijka Robna Kuca je zdravo konacno, molim te budi pametan covek, nemoj samo slusas grupoati vesti , hvala svima!!", napisali su na Facebooku.

U stotinama komentara koji su napisani ispod ove obavijesti, iz Azijske robne kuće objašnjavaju da je virus u Kini: "znaci virus je u kini,U KINI!! nije u Srbiji! a mi smo kinezi U Srbiji".

Potom su i dodatno pojasnili: "slusaj ti meni,kina ima virus,ne kinezi ima virus,pazi.sta pricate.,u kini ima srba,budi posteno realno ,pricamo.samo.istine."

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene