Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znakovi života

Kina: Spasioci čuli zvukove u poplavljenom rudniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spasioci koji pokušavaju doprijeti do 153 rudara zarobljenih više od pet dana u poplavljenom rudniku ugljena u sjevernoj kineskoj pokrajini Shanxi čuli su kuckanje, a druga je spasilačka ekipa navodno čula povike, izjavio je jedan dužnosnik.

Zvukovi u rudniku Wangjialing prvi su znakovi života otkako je rudnik poplavljen u nedjelju poslijepodne, rekao je Zhao Chuan. Većina zarobljenih radnika u rudniku su sezonski radnici iz četiriju pokrajina koji su radili na izgradnji golemog rudnika u vlasništvu države.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna opsadno stanje FOTO Ukrajinsko ministarstvo obrane: "Zarobili smo ruske vojnike" Na opasnom raskrižju postavljen znak ŠTO VAM SMETA U VAŠEM MJESTU? Nakon objave na DNEVNIK.hr-u na opasno raskrižje postavili znak, a gradonačelnik zatražio uređenje pješačkog prijelaza

>> Kina: Nova eksplozija u rudniku, menadžeri pobjegli

Taj bi rudnik trebao godišnje proizvoditi šest milijuna tona ugljena, objavili su državni mediji. Shanxi je glavno područje za proizvodnju ugljena u Kini i u tamošnjim rudnicima često dolazi do nesreća. Prošle je godine u kineskim rudnicima živote izgubilo 2.630 ljudi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene