Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živi zakopani

Kina: Nova eksplozija u rudniku, menadžeri pobjegli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji plina u rudniku u središnjoj Kini, poginulo je 19 rudara, a njih 24 ostalo je zarobljeno ispod površine.

Kineska agencija Xinhua prenosi kako je u rudniku, u trenutku eksplozija radilo 90-ak rudara, od kojih je njih 51 preživio tragediju. Njih 20 se uspjelo bez pomoći dokopati površine i slobode, dok su spasioci iz rudnika spasili preostalog 31 rudara.

Pročitajte i ovo Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija" Nesreća u rudniku u Bartinu Traje spašavanje VIDEO/FOTO Tragedija u Turskoj: Raste broj preminulih u eksploziji rudnika u Bartinu. Na mjesto nesreće dolazi Erdoğan

Prema prvim informacijama, eksplozija, koja se dogodila u 19.20 sati po lokalnom vremenu, ubila je 15 rudara u rudniku i njih četvoricu na površini. Ugljenokop u kojem se dogodila eksplozija i koji je u vlasništvu tvrtke Guomin Mining, nalazi se pod tehnološkom obnovom, a njegova godišnja proizvodnja predviđena je na 150.000 tona ugljena. Glasnogovornik spasilačke službe naveo je kako su menadžeri rudnika nakon eksplozije pobjegli u nepoznatom pravcu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene