Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kim Jong-un:

'Zastava pobjede vijorit će se iznad naše komunističke nacije!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-un jučer je pozvao sve dužnosnike svoje stranke da rade za postizanje jedinstva kako bi zemlja postala snažnija.

'Naše uspješno lansiranje rakete je povijesno postignuće u kojem smo pokazali snagu naše nacije, označilo je to i velik preokret koji je potresao naše neprijatelje koji su nas željeli uništiti podlim spletkarenjem', rekao je Kim Jong-un jučer na ceremoniji zatvaranja četvrtkog sastanka sekretara ćelija radničke partije Sjeverne Koreje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat protiv Ukrajine Sjevernokorejske tvornice steljiva rade punom parom: Rusiji u kontejnerima šalju milijune granata Chun Ki-won s djecom vjerovali su mu Pastor spašavao djecu, a onda ih seksualno zlostavljao: Osudili "azijskog Schindlera"

>> Objavljena nova karta Sjeverne Koreje s ucrtanim radnim logorima

'Moramo postati ekonomska sila i postići preokret u životu našeg naroda. Tako će se zastava pobjede vijoriti iznad naše jake komunističke nacije', rekao je 'Izvrsni vođa'.

Ovaj govor Kim Jong-una došao u trenutku kada napetost u međunarodnom okruženju ide prema svom vrhunci i to zbog najava novih nulearnih testiranja Sjeverne Koreje. Vodstvo ove zemlje bojkotira bilo kakav dijalog čiji je cilj ukidanje njihovog nuklearnog programa te najavljuje stvaranje još raketa i nova testiranja, piše Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene