Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da je sjevernokorejski vođa opet ustao na lijevu nogu.


Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un donio je novu uredbu kojom je zabranio sarkazam. Veliki vođa navodno je u posljednje vrijeme sve više paranoičan, pa više nije siguran ni u to slažu li se njime 'podanici' iskreno ili samo ironično kimaju glavama.

Vezani članci Kim Jong Un (Foto:AFP) Čistka u Sjevernoj Koreji: Kim zbog neuspjelog sastanka s Trumpom pogubio petero visokih dužnosnika Kim Jong Un (Foto: KCNA VIA KNS / AFP) Kim opet provocira: Sjeverna Koreja ispalila nepoznatu raketu kratkog dometa

Narodu je rečeno da će pobunjenički elementi takve prirode biti žestoko kažnjavani, a jedna od fraza koju se više neće smjeti koristiti je "za sve je kriva Amerika".

Naime, čim u državi nešto krene po zlu Kim Jong-un upre prstom u SAD, te su se odvažniji pojedinci s time počeli sprdati u svakodnevnoj konverzaciji, prenosi radio Slobodna Azija.

Štoviše, u posljednje su se vrijeme neki navodno do te mjere ohrabrili da pomoću grafita izruguju Kimov režim što je, složit ćete se, beskrajno hrabro ako živite u Sjevernoj Koreji.