Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo incidenata

KFOR uklonio barikade na Kosovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici KFOR-a uklonili su tijekom noći na nedjelju barikade preko rijeke Ibar u mjestu Rudare na Kosovu, što su ih nešto ranije postavili tamošnji Srbi.

Tijekom akcije KFOR-a nije bilo incidenata, KFOR je koristio tešku mehanizaciju, a imao je i podrssku helikoptera, izvijestili su u nedjelju ujutro kosovski mediji. Time je ponovno deblokiran most preko Ibra u Rudaru nadomak Zvečana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mirna noć i jutro Kosovo: Srbi odbijaju uklanjanje barikada Slika nije dostupna Danas se očekuje rješenje krize Kosovo: KFOR bez problema prošao barikade

>> Srbi postavili nove barikade na sjeveru Kosova

Srbi sa sjevera Kosova postavili su u subotu navečer nove barikade na magistralnoj cesti između Leposavića i Prištine u mjestu Rudare, prostvjedujući time zbog toga što je KFOR zatvorio ceste kojima su se Srbi koristili kako bi ilegalno prelazili srbijansko-kosovsku granicu.

Nove barikade bile su postavljene na istom mjestu s kojeg je KFOR uklonio barikade prije dva tjedna, kada je izbio sukob između srpskih prosvjednika i pripadnika KFOR-a. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene