Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Platio i uslugu i drogu

'OBAVEZNO DONESITE POPPERSE' Oženjeni zastupnik laburista uhvaćen s dvije muške prostitutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik Laburističke stranke odstupio je nakon što se saznalo kako je platio dvije muške prostitutke i kokain koji su konzumirale.

Keith Vaz (59) dao je ostavku na mjesto predsjednika parlamentarnog odbora za unutarnje poslove nakon što je javnost doznala da je u svom stanu u Londonu ugostio dvije muške prostitutke iz istočne Europe. Sunday Mirror objavio je SMS poruke koje je razmjenjivao s dvojicom mladih muškaraca a na vidjelo su izašle i fotografije te audio snimka od 90 minuta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija još vodi istragu Nakon optužbi o krađi u otmjenim trgovinama, zastupnica dala ostavku: "Podbacila sam, žao mi je" Slika nije dostupna Zbog prijevare Bivši zastupnik i ministar za Europu osuđen na 6 mjeseci zatvora

Vaz, koji je inače oženjen i otac dvoje djece, ponudio je prostitutkama i da će im platiti troškove kokaina ako ga donesu iako on osobno nije bio zainteresiran za konzumiranje droge. No, zato je tražio da ne dolaze bez 'poppersa', kemijske supstance koja je legalna. Riječ je o aromi koja se još od 70-tih prošlog stoljeća koristi na gay sceni.

Susret zastupnika i prostitutki dogodio se 27. kolovoza, no nije bio i jedini.

Nakon svega, razotkriveni se laburist skrušeno javno ispričao.

'Istinski žalim zbog boli i brige koja sam uzrokovao svojoj supruzi i djeci', stoji u njegovoj izjavi.

No, Vaz smatra kako je žrtva namještaljke te se ne namjerava u potpunosti povući iz odbora već čeka hoće li dobiti podršku zastupnika, prenosi Independent.

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene