Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otok na kojem su se 1968. godine vjenčali Aristotel Onassis i Jackie Kennedy kupila je kći ruskog milijardera Ekaterina Ribolovljeva.


Kći ruskog milijardera Dmitrija Ribolovljeva kupila je grčki otok Skorpios na kojem je poznati brodovlasnik Aristotel Onassis oženio Jacqueline Kennedy 1968. godine, priopćio je ured ruskog tajkuna u Moskvi.

Vezani članci Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Razmažena nasljednica zgrozila oca multimilijardera iznosom koji želi potrošiti na vjenčanje JFK sa suprugom Jacqueline i sinom Johnom (Foto: AFP) Brojni životni udarci: Preživjela je smrt djece, svi muževi su je varali, no jedan ju je muškarac obožavao

Cijena transakcije nije objavljena a grčki mediji pišu da se radi o vrijednosti većoj od 100 milijuna dolara, te da Ekaterina Ribolovljeva taj otok u Jonskom moru želi pretvoriti u poslovni centar a ne samo u mjesto za odmor. Ona je otok kupila od unuke poznatog brodovlasnika Athine Onassis Roussel (28), jedine nasljednice.

>> Onassisova nasljednica kopa po kontejnerima

Aristotel Onassis kupio je Skorpios 1963. i otok je pretvorio u mjesto za odmor na kojem je posadio tisuće stabala. Na otoku se 1968. vjenčao s Jacqueline Kennedy. Nakon njegove smrti 1975. godine otok je naslijedila njegova kći Christina, koja je 1988. umrla u 37 godini. Onassis, njegov sin Alexander, koji je u 25. godini poginuo u prometnoj nesreći, i Christina pokopani su na otoku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook