Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Grčka kriza

Onassisova nasljednica kopa po kontejnerima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka je na egzistencijalnom rubu, a novi dokaz tome jest 90-godišnja Olga Onassis, nasljednica grčkog narodnog junaka Aristotelesa Onassisa, koja kopa po kontejnerima i smeću, kako bi preživjela.

Reporter njemačkog Bilda zatekao je Olgu Onassis kako prvo odlazi u pučku kuhinju na ručak te potom odlazi na odlagališta otpada i traži stvari koje se još uvijek daju upotrijebiti. No, jedino vrijedno što nosi jest jedan krzneni kaput pod rukom.

Pročitajte i ovo Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!" Slika nije dostupna Neredi u Grčkoj "Drotovi, van iz naših četvrti": Prosvjednici kamenjem i molotovljevim koktelima krenuli na policiju, oni uzvratili suzavcem i vodenim topovima

Njezin suprug George bio je rođak Aristotelesa Onassisa, čija je slava i bogatstvo hranila čitav klan Onassisa i koji je bio drugi suprug Jackie Kennedy. 'Ne dobivam ništa od nasljedstva, samo mirovinu koju su mi smanjili na 300 eura zbog krize. ne mogu vjerovati do kuda je kriza došla u našoj zemlji', rekla je Olga.

Grčka je danas zemlja u kojoj vlada jedino kaos, a ekonomija im je u ruševinama. Dugovanja tjeraju sve više očeva u toj zemlji na samoubojstvo te je zabilježen porast slučajeva od 25 posto. Djeca na nastavi padaju u nesvijest, navodno zbog toga što kod kuće nemaju što za jesti.

Grčki parlament danas glasuje o novom planu štednje, a već dva dana traju generalni štrajkovi, koji su paralizirali javni život. Tijekom jučerašnjeg dana prosvjednici su se sukobili s policijom, a neredi se očekuju i danas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene