Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran slučaj u Australiji

'Kći mi je bolesna, ne dajte joj da više rađa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rodila je šestero, a možda čak i sedmero djece, ali svaki put drugom muškarcu. Policija vjeruje kako je 36-godišnja Kate Elizabeth Hutchinson čak i ubila jedno od njih.

Posljednje dijete, ova je žena rodila prije desetak dana na odjelu za psihijatriju u bolnici Lismore. Njezina majka, Helen Hutchinson, od koje se otuđila, preklinje vlasti da je spriječe u rađanju još djece. 'Molim vas, netko mora nešto učiniti kako bi je spriječio da to ponovno ne učini', rekla je za Daily Telegraph Helen. Od navedene djece, njih četvero živi s njom i ona ima skrbništvo nad njima.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Kate je prvo dijete rodila u dobi od samo 16-godina, a sva joj djeca pate od poremećaja, što njezina majka Helen pripisuje njezinom alkoholizmu i zloporabi droga tijekom trudnoće. Najstariji 20-godišnji Matthew i 18-godišnji Peter rođeni su autistični, a njihov najmlađi brat Daniel rođen je s muskularnom distrofijom te je umro prije četiri godine u dobi od deset godina. Njihova petogodišnja sestra Evy, pati od emocionalnih psihičkih oboljenja.

Žrtvovala jednu kćer sotonističkom kultu?!

Majka Helen navodi kako je tijekom jedne od psihotičnih epizoda koje je Kate Elizabeth imala 2001. godine, nestala njezina 18-mjesečna kći Leonie Astra. Njezina majka nadalje navodi kako je Kate Helen razvila opsesiju sa okultnim te da se pridružila grupi koja se bavila sotonizmom. Čak i policija nije isključila opciju da je nesretna djevojčica možda postala žrtvom nekog mračnog rituala.

'Nisam ubila Leonie. Sve što želim jest da mi moja djevojčica vrati i da bude na sigurnom. nemate pojma kakovih sve ljudi ima oko nas. grupa. Ima toliko zla', rekla je u razgovoru za Telegraph Kate Helen. Njezina majka rekla je kako je 2006. godine Kate Elizabeth došla do nje u odmaklom stupnju trudnoće te da je nakon tog nestala na nekoliko mjeseci bez glasa i traga. 'Vjerujem da Leonie više nije s nama, ali to drugo dijete?', zavapila je majka Helen. Ova posljednja informacija šokirala je i policiju, koja nije imala pojma da je Kate Elizabeth vjerojatno rodila i još jedno dijete, kojem isto tako nema ni traga, ni glasa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene