Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tata neće biti sretan

Chavezova kćer šokirala javnost pozirajući s lepezom od američkih dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za većinu Venecuelanaca posjedovanje američkih dolara u strogo kontroliranoj i slaboj ekonomskoj situaciji u zemlji predstavlja noćnu moru.

Za većinu Venecuelanaca posjedovanje američkih dolara u strogo kontroliranoj i slaboj ekonomskoj situaciji u zemlji predstavlja noćnu moru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poruka iz Davosa Iz velike multinacionalne kompanije stiglo upozorenje: "Europljani će osjetiti posljedice..." Slika nije dostupna Rezultati sutra Venezuela pred povijesnom prekretnicom?

Međutim ne i za četrnaestogodišnju kćer predsjednika Huga Chaveza, Rosines, koja je objavila fotografiju na kojoj pozira s lepezom napravljenom od novčanica američkih dolara.

Fotografija objavljena na Instagramu, aplikaciji za iPhone, pokrenula je mnoge rasprave. Na Facebooku, Twitteru i ostalim društvenim mrežama digla se prašina zbog fotografije, jer je ostatku naroda ograničena količina novca koji mogu mijenjati za američke dolare po službenom, fiksnom tečaju.

'Ja ne mogu imati niti jedan jedini dolar, ukoliko ga ne kupim na crnom tržištu', jedan je od komentara na fotografiju.

Postoje i oni koji brane Rosines, spominjući da su na slici prikazane novčanice od jednog i pet dolara, pa kompletna količina novca koju drži u ruci i nije neko bogatstvo.

'Rekla sam joj da nije pogriješila zato što se fotografirala, nego jer je fotografiju objavila na mediju prepunom glupih ljudi koji ne poštuju jedni druge.', rekla je njena majka Marisabel, koja se od Chaveza razvela 2003. godine.

Objavljena je fotografija drugi put da je Rosines Chavez podigla medijsku prašinu. Prva je bila njena fotografija s pjevačem Justinom Bieberom, a javnost je tad fotografiju uzela kao dokaz rastrošnog života predsjedničke obitelji, koja je potpuno suprotna predsjednikovoj borbi protiv kapitalizma i konzumerizma, piše Daily mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene