Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Slikanje, a ne igranje'

Kćer (7) Zmage Jelinčića crta muške aktove, kritičari oduševljeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmogodišnja kćer slovenskog političara Zmage Jelinčića posljednjih je dana top tema u Sloveniji.

Naime, malena Aleksandra Tisa ima slikarski talent koji je oduševio i najstrože kritičare, a zanimljivo je da su je najviše zainteresirali muški aktovi.

Pročitajte i ovo Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) zlostavljač već poznat policiji Užas u Splitu: Silovao maloljetnu kćer koja mu je potom rodila dijete, na sudu je rekao da - nije kriv Zgrada u kojoj je sporni stan zbog stana Oporba traži USKOK da preispita odnos Bandića i obrtnika Šelendića

Ponosni otac, inače poznat po svojoj politici netrpeljivosti prema useljenicima, rekao je da je Aleksandrin talent otkriven još u vrtiću. Upisali su je na sate crtanja za djecu, ali njoj je to ubrzo dosadilo te je inzistirala da se upiše u slikarsku školu za odrasle jer bi ona 'slikala, a ne igrala se', piše sarajevo.x-com.

U skupinu odraslih u kojoj se, između ostalog, crtaju i muški aktovi, uključio ju je njezin učitelj Zmago Modic. Iako je spoj 7-godišnjakinje i crtanja muškog golog tijela mnogima nespojiv njezin otac je pojasnio da su aktovi dio studijskog programa za likovnu akademiju. Dodao je i kako uz njih Aleksandra ima zbirke slika i s drugim motivima.

Djevojčica je održala i izložbu u Beogradu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene