Sedmogodišnja kćer slovenskog političara Zmage Jelinčića posljednjih je dana top tema u Sloveniji.


Naime, malena Aleksandra Tisa ima slikarski talent koji je oduševio i najstrože kritičare, a zanimljivo je da su je najviše zainteresirali muški aktovi.

Vezani članci Natalie Halcro Reality zvijezda u tajnosti rodila kćerkicu te pozirala s njom, no otac djeteta pravi je misterij Cameron Diaz Nakon što je u 48. godini dobila prvo dijete, promijenila je imidž i uživa daleko od svjetla reflektora

Ponosni otac, inače poznat po svojoj politici netrpeljivosti prema useljenicima, rekao je da je Aleksandrin talent otkriven još u vrtiću. Upisali su je na sate crtanja za djecu, ali njoj je to ubrzo dosadilo te je inzistirala da se upiše u slikarsku školu za odrasle jer bi ona 'slikala, a ne igrala se', piše sarajevo.x-com.

U skupinu odraslih u kojoj se, između ostalog, crtaju i muški aktovi, uključio ju je njezin učitelj Zmago Modic. Iako je spoj 7-godišnjakinje i crtanja muškog golog tijela mnogima nespojiv njezin otac je pojasnio da su aktovi dio studijskog programa za likovnu akademiju. Dodao je i kako uz njih Aleksandra ima zbirke slika i s drugim motivima.

Djevojčica je održala i izložbu u Beogradu.