Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon eksplozije

Katastrofične fotografije: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost Rafinerije nafte u Brodu

Rafinerija (Foto: Srpskainfo)
Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Srpskainfo
Aktualno Galerija Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Foto: Srpskainfo Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Foto: Srpskainfo Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Foto: Srpskainfo Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Foto: Srpskainfo +1 Rafinerija (Foto: Srpskainfo) Galerija 1/6 >>
Dok se još utvrđuje uzrok eksplozije u Rafineriji u Bosanskom Brodu u kojoj je jedan radnik poginuo, a devet ih je ozlijeđeno, pojavile su se fotografije iz unutrašnjosti Rafinerije.

Novinarima je jučer bio zabranjen ulaz u Rafineriju nafte u Brodu, u kojoj je došlo do stravične eksplozije, ali je Srpskainfo uspjela doći do fotografija koje pokazuju s kakvim su se razmjerima opasnosti suočili u gradu na Savi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Požar lokaliziran Duspara o eksploziji u rafineriji: "Za građane Slavonskog Broda nema opasnosti" Slika nije dostupna ''Svi smo se pozatvarali u kuće'' Stanovništvo Slavonskog Broda u strahu; Gradonačelnik: ''Nema potrebe za panikom''

Nadljudskim naporima vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, ali je eksplozija odnijela jedan mladi život, dok je devet radnika ozlijeđeno.

Do eksplozije je došlo u blizini postrojenja “05”, za proizvodnju dizelskog goriva, a na fotografijama je vidljivo kako izgleda unutrašnjost pogona.

Povrijeđeni radnici izašli iz bolnice

Svih pet povrijeđenih radnika iz rafinerije otpušteno je iz dobojske bolnice "Sveti apostol Luka", piše Klix.

Podsjećamo, u bolnicu je nakon eksplozije u Rafineriji nafte Bosanski Brod primljeno šest pacijenata. Jedan je nakon ukazane liječničke pomoći odmah pušten na kućnu njegu, dok je ostalih pet zadržano na promatranju.

Ranije je priopćeno kako su radnicima primljeni su lakšim ozljedama nastalima od udaraca i krhotina stakla. Radiološkim pregledima utvrđeno je da kod njih nema težih ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene