Dok se još utvrđuje uzrok eksplozije u Rafineriji u Bosanskom Brodu u kojoj je jedan radnik poginuo, a devet ih je ozlijeđeno, pojavile su se fotografije iz unutrašnjosti Rafinerije.

Galerija


Novinarima je jučer bio zabranjen ulaz u Rafineriju nafte u Brodu, u kojoj je došlo do stravične eksplozije, ali je Srpskainfo uspjela doći do fotografija koje pokazuju s kakvim su se razmjerima opasnosti suočili u gradu na Savi.

Vezani članci Na restoran u centru Beograda bačena bomba - 3 Na restoran Kolesterol u centru Beograda bačena bomba: Oštećeni i automobili koji su bili parkirani ispred Mirko Duspara nakon sastanka kriznog stožera (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Duspara o eksploziji u rafineriji: "Za građane Slavonskog Broda nema opasnosti"

Nadljudskim naporima vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, ali je eksplozija odnijela jedan mladi život, dok je devet radnika ozlijeđeno.

Do eksplozije je došlo u blizini postrojenja “05”, za proizvodnju dizelskog goriva, a na fotografijama je vidljivo kako izgleda unutrašnjost pogona.

Povrijeđeni radnici izašli iz bolnice

Svih pet povrijeđenih radnika iz rafinerije otpušteno je iz dobojske bolnice "Sveti apostol Luka", piše Klix.

Podsjećamo, u bolnicu je nakon eksplozije u Rafineriji nafte Bosanski Brod primljeno šest pacijenata. Jedan je nakon ukazane liječničke pomoći odmah pušten na kućnu njegu, dok je ostalih pet zadržano na promatranju.

Ranije je priopćeno kako su radnicima primljeni su lakšim ozljedama nastalima od udaraca i krhotina stakla. Radiološkim pregledima utvrđeno je da kod njih nema težih ozljeda.