Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upali u jarak

VIDEO/FOTO Katastofalna autobusna nesreća: Poginulo 19 osoba, broj bi mogao i rasti

Autobusna nesreća u Bangladešu - 4
Autobusna nesreća u Bangladešu - 4 Afp
Aktualno Galerija Autobusna nesreća u Bangladešu - 1 Autobusna nesreća u Bangladešu - 1 Foto: Afp Autobusna nesreća u Bangladešu - 2 Autobusna nesreća u Bangladešu - 2 Foto: Afp Autobusna nesreća u Bangladešu - 3 Autobusna nesreća u Bangladešu - 3 Foto: Afp +0 Autobusna nesreća u Bangladešu - 4 Galerija 1/4 >>
Autobus u središnjem Bangladešu, koji je vozio prebrzo, sletio je s autoceste i pao u jarak, pri čemu je poginulo najmanje 19 ljudi, a deseci su ozlijeđeni, priopćila je policija.

Broj poginulih u autobusnoj nesreći u Bangladešu zasad je 19, ali mogao bi rasti jer su neki od ozlijeđenih putnika u kritičnom stanju, rekao je Anowar Hossain, policijski dužnosnik Shibchara, gdje se nesreća dogodila. Ta je grad udaljen od prijestolnice Dhake 80 kilometara.

Autobus, koji je prevozio više od 40 putnika, pao je u devet metara dubok jarak uz cestu nakon što je probio ogradu novoizgrađenog mosta na rijeci Padma, izjavio je Hossain.

Pročitajte i ovo Požar u izbjegličkom kampu Rohindže iz Mjanmara VIDEO Tisuće ljudi koji imaju malo ostalo bez svega: Požar zahvatio najveći izbjeglički kamp na svijetu

Vozač, koji je poginuo u nesreći, čini se da je izgubio je kontrolu nad vozilom nakon što je pukla guma, rekao je, dodajući da se uzrok nesreće istražuje.

Prometne nesreće česte su u Bangladešu. Obično je uzrok nesavjesna vožnja, stara vozila i loša sigurnosna pravila, a svake godine pogine tisuće ljudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZA NE POVJEROVATI Slavlje završilo tragično: Grom na svadbi ubio 16 ljudi

U 2018. niz masovnih studentskih prosvjeda, potaknutih smrću dvoje tinejdžera, prisilio je vladu premijerke Sheikh Hasine da odobri povećanje maksimalne zatvorske kazne s tri na pet godina za izazivanje smrti nepromišljenom vožnjom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene