Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogromna šteta

Kataklizmičko nevrijeme u SAD: 29 tornada poharalo 4 savezne države!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 30 tornada prošlo je središnjim dijelom SAD-a u srijedu, uništavajući kuće i čupajući stabla, izvijestili su američki mediji dodajući da prema dosadašnjim izvješćima nema ljudskih žrtava.

Po specijaliziranoj postaji Weather Channel, najmanje 29 tornada zabilježeno je u Kansasu, Nebraski, Teksasu i Oklahomi, saveznoj državi u kojoj su uništene brojne kuće.

Pročitajte i ovo Tornado vremenska nepogoda VIDEO Tornado protutnjao američkom državom: "Odmah potražite zaklon" Slika nije dostupna Kaos u Oklahomi Tornado pokosio hotel i ubio najmanje dvoje ljudi: "Čuli smo zaglušujuću buku i onda je samo prošlo kraj nas"

Prizori s lokalne tv postaje pokazuju velika razaranja u Oklahomi, uključujući jednu opustošenu zgradu. Zračna luka u Oklahoma Cityju je zatvorena, a središte grada je poplavljeno uslijed obilnih padalina.

VIDEO Sjever Njemačke poharao tornado: Rušio sve pred sobom, zaustavio promet

Više od 10 tisuća domova u toj američkoj saveznoj državi ostalo je bez električne energije. Nacionalna meteorološka služba upozorila je osobe zadužene za nadzor oluja i spašavanje da moraju "biti spremne". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene