Milovan Zelenović
Milovan Zelenović Foto: Nova.rs

Kapetan broda koji je pronašao tijelo mlađeg muškarca u Dunavu u Beogradu opisao je trenutak kada su naišli na njega.


"Šetali smo po palubi i vidjeli kako voda nosi tijelo, da se zaustavila malo dalje. Vjetar ga je donio, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Tijelo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je provjerio na internetu i vidio da je isto obučen. Imao je jednu bijelu tenisicu i crnu majicu", rekao je kapetan broda Milovan Zelenović za Nova.rs.

Nenad Periš i Antonio Gerovac Policija iz Beograda: "Rezultati obdukcije bi trebali biti poznati u četvrtak." Matejev otac u suzama: "Ja idem u Beograd po sina..."

Potraga za Matejem Perišem Detalji o pronalasku tijela mlađeg muškarca u Beogradu: Na tijelu je pronađen sat, u džepu mobitel

Zelenović je i pozvao policiju te potvrdio da je na ruci tijela i sat. Smatra da je tijelo došlo nizvodno iz praca Save, vjerojatno zbog jakog vjetra.

U Beogradu u srijedu ujutro u 9:20 u Dunavu kod Ade Huje pronađeno je tijelo mlađeg muškarca koji opisom odgovara Mateju Perišu. Odjeća na muškarcu uglavnom odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka nosio Splićanin.

Tijek događaja iz minute u minutu pratite >>OVDJE

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju