Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pozvao policiju

Kapetan koji je pronašao tijelo u Dunavu: "Šetali smo po palubi i vidjeli kako voda nosi tijelo. Bilo je u stanju raspadanja"

Milovan Zelenović
Milovan Zelenović Foto: Nova.rs
Kapetan broda koji je pronašao tijelo mlađeg muškarca u Dunavu u Beogradu opisao je trenutak kada su naišli na njega.

"Šetali smo po palubi i vidjeli kako voda nosi tijelo, da se zaustavila malo dalje. Vjetar ga je donio, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Tijelo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je provjerio na internetu i vidio da je isto obučen. Imao je jednu bijelu tenisicu i crnu majicu", rekao je kapetan broda Milovan Zelenović za Nova.rs.

Pročitajte i ovo Snimke nadzornih kamera - 2 Iz minute u minutu Policija iz Beograda: "Rezultati obdukcije bi trebali biti poznati u četvrtak." Matejev otac u suzama: "Ja idem u Beograd po sina..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna opisom odgovara Mateju Detalji o pronalasku tijela mlađeg muškarca u Beogradu: Na tijelu je pronađen sat, u džepu mobitel

Zelenović je i pozvao policiju te potvrdio da je na ruci tijela i sat. Smatra da je tijelo došlo nizvodno iz praca Save, vjerojatno zbog jakog vjetra.

U Beogradu u srijedu ujutro u 9:20 u Dunavu kod Ade Huje pronađeno je tijelo mlađeg muškarca koji opisom odgovara Mateju Perišu. Odjeća na muškarcu uglavnom odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka nosio Splićanin.

Tijek događaja iz minute u minutu pratite >>OVDJE

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene