Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo niz vozila

FOTO/VIDEO Otkriveno što bi mogao biti uzrok strašne nesreće na autocesti u Mađarskoj, u kojoj su ozlijeđeni deseci ljudi

Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj
Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Police.hu
Aktualno Galerija Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Foto: Police.hu Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Foto: Police.hu Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Foto: Police.hu Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Foto: Police.hu +0 Lančani sudar na autocesti u Mađarskoj Galerija 1/5 >>
Teška nesreća dogodila se u popodnevnim satima na mađarskoj autocesti.

Trideset i dva automobila, pet kombija i šest kamiona sudjelovali su u velikom lančanom sudaru na mađarskoj autocesti M1, prema najnovijim informacijama iz uprave za katastrofe.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Ilustracija Teška nesreća VIDEO Ovako izgleda lančani sudar više od 100 automobila: Ima ozlijeđenih

Nesreća se dogodila u području Mány, na 30. kilometru autoceste, u smjeru Győra. Među vozilima zapalilo se 19 osobnih automobila, kombi i kamion. U drugom smjeru, na strani koja vodi prema Budimpešti, sudarila su se dva automobila, ta vozila nisu izgorjela.

Prema prvim podacima u nesreći je izgorjelo 19 vozila i ozlijeđeno je najmanje 36 osoba, od kojih je jedna životno ugrožena, piše 24.hu.

Na mjesto događaja su odmah otišli vatrogasci, koji su ugasili zapaljena vozila, a na teren su stigli i helikopteri za spašavanje ozlijeđenih. 

Pál Győrfi, glasnogovornik Nacionalne službe hitne pomoći, kazao je da je na mjesto nesreće stiglo odmah i više vozila Hitne pomoći. "S obzirom na veliki broj ozlijeđenih, unesrećeni su transportirani u nekoliko okolnih bolnica, a uz pomoć spasilačkih helikoptera teško ozlijeđene po potrebi smo prevezli u udaljenije bolnice", dodao je, piše Hirado.

 

Po prvim informacijama, nesreću je mogla uzrokovati prašina koja se digla zbog oluje na tom području, a što je moglo uzrokovati naglo smanjenje vidljivosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene