Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''The Candyman'' na sudu

Brzi automobili, žene, vila i milijuni: Je li on uspješni poduzetnik ili marketinški trik?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
On živi život o kakvom mnogi muškarci maštaju. Brzi automobili, brojne žene, vila, milijuni u banci te supruga kojoj je sve to u redu. Je li Beynon zaista australski Hugh Hefner?

Travers Beynon zvani „The Candyman”, bivši je model koji je postao prodavač duhana Gold Coast. Sud je čuo da Candyman Playboy nije ništa drugo nego marketinški trik izumljen za promicanje smrtonosnih proizvoda kojemu australski zakon zabranjuje oglašavanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posjet povjerenika Hrvatskoj pohvale, ali moguća i kazna Slika nije dostupna EUROPSKA KOMISIJA PRIJETI DIREKTIVA O DUHANU Strah od sankcija ubrzao izmjene zakona

Gospodina Beynona trenutno tuži nacionalni voditelj prodaje, a tijekom prvog dana trodnevnog ročišta, dokazano je da je Candyman zapravo konstrukt promidžbe.

Nacionalna voditeljica ljudskih resursa poslovanja za duhanske tvrtke FreeChoice Australiji, Suzanne Ozioko, rekla je za Okružni sud Brisbane da je gospodin Beynon, vlasnik tvrtke „preuzeo osobu The Candyman” za promicanje poslovanja, jer „nisu u mogućnosti proizvoditi bilo kakav duhan”.

Gospođa Ozioko je izjavila pred sudom kako je „karakter Candyman marketinški trik za brand FreeChoice Australija.

„Dakle, to je osoba koju koristimo za sortiranje tržišta gdje možemo ući u brand FreeChoice Australija, nismo u mogućnosti na tržištu prodavati bilo kakve vrste duhana - tako da ga potpuno koristimo za zabavu i promociju na tržištu”, rekla je gđa Ozioko.

Gospodin Beynon, koji redovito sudjeluje na svojim sudskim raspravama, na kojima ga prate i supruga i djevojka, poveo je svog bivšeg nacionalnog voditelja prodaje Andrewa Whelana na sud u pokušaju da naplati 88.000 $, za pravne troškove tvrtke.

Beynon tvrdi kako je njegova tvrtka potrošila novac za dobivanje sudskih naloga za pretragu stana gospodina Whelana i njegovog kućnog računala te povjerljivih dokumenta tvrtke koje je navodno „ukrao” nakon što je dobio otkaz, piše News.com.au.

Tekstualne poruke od Whelana su podnesene kao dokaz koji je naveo gospodin Beynon koji je angažirao modele u kupaćim kostimima tijekom putovanja na francuskoj rivijeri, u London, a i na Ibizi u lipnju 2015. godine, kao i na zabavama u njegovoj 3,7 milijuna $ vrijednoj „Candyshop vili”.

Beynon je aktivan na društvenim mrežama, a imao je i ponude za snimanje reality showa. Za časopis Ocean Road je izjavio kako je u svojoj „Candyshop vili“ većinu večeri spavao s četiri djevojke.

„Idem u krevet i to je još jedna prepreka. Kad imaš jednu djevojku, to je jedna stvar. Kada ih je više, mnogo toga se događa u mojoj glavi“, rekao je za časopis.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene