Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tukla i šamarala dijete

Kamera zabilježila divljačko iživljavanje dadilje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skrivena kamera otkrila je da dadilja tuče 11-mjesečno dijete, baca stvari na njega i da se ponaša nasilno prema njemu. 10-minutna snimka je bila i više nego dovoljan dokaz da policija optuži 53-godišnjakinju za zlostavljanje.

Uhićena je dan nakon što je snimka snimljena. Na snimci se može vidjeti da je žena grubo podigla dječaka i bacila ga u košaru za igranje. Par minuta kasnije dječaku je bacila u glavu loptu kojom se igrao, što ga je prevrnulo. Nakon toga ga je udarila rukom u stražnji dio glave prilikom čega je pao na pod. Pri kraju snimke vidi se da ju je razljutilo što mu nije uspjela obući čarapice pa ga je udarila jedanaest puta i šutnula nogom. 'Bilo je iznimno teško. Supruga je pogledala samo prvih par sekundi snimke, više nije mogla i odmah je pozvala policiju,' rekao je dječakov otac. Rekli su da su im dadilju preporučili prijatelji, a ona je kao svog glavnog poslodavca navela crkvu.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život

'Ovo je učinila osoba od koje to nikad ne bi očekivali, od te dame. Ali snimka ne laže,' dodao je dječakov otac. Rekao je da je prije dva mjeseca primijetio modricu na djetetu, pa je odlučio postaviti skrivenu kameru da vidi što se kod kuće događa dok njega nema. Prvo što je zamijetio bilo je da je ona većinu vremena zanemarivala dijete jer je gledala televiziju. To ga je dovoljno uzrujalo da je otpusti isti dan. Tek je kasnije navečer pogledao ostatak snimke. 'Naravno da sam ljut. Da sam onda znao ono što sad znam, vjerojatno bih ja sad sjedio u zatvoru,' rekao je otac. Dadilja je priznala da njezine radnje 'izgledaju loše' i priznala je šamaranje, udaranje i bacanje stvari na dječaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene