Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skrivena kamera otkrila je da dadilja tuče 11-mjesečno dijete, baca stvari na njega i da se ponaša nasilno prema njemu. 10-minutna snimka je bila i više nego dovoljan dokaz da policija optuži 53-godišnjakinju za zlostavljanje.


Uhićena je dan nakon što je snimka snimljena. Na snimci se može vidjeti da je žena grubo podigla dječaka i bacila ga u košaru za igranje. Par minuta kasnije dječaku je bacila u glavu loptu kojom se igrao, što ga je prevrnulo. Nakon toga ga je udarila rukom u stražnji dio glave prilikom čega je pao na pod. Pri kraju snimke vidi se da ju je razljutilo što mu nije uspjela obući čarapice pa ga je udarila jedanaest puta i šutnula nogom. 'Bilo je iznimno teško. Supruga je pogledala samo prvih par sekundi snimke, više nije mogla i odmah je pozvala policiju,' rekao je dječakov otac. Rekli su da su im dadilju preporučili prijatelji, a ona je kao svog glavnog poslodavca navela crkvu.

Vezani članci Ilustracija Kako je poginuo ubojica djeteta? Autocestom bježao od dvojice muškaraca Ulica u kojoj je muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici - 1 Ubio dijete pa nazvao brata svoje bivše: "Ili se sam ubij ili ću te ja"

'Ovo je učinila osoba od koje to nikad ne bi očekivali, od te dame. Ali snimka ne laže,' dodao je dječakov otac. Rekao je da je prije dva mjeseca primijetio modricu na djetetu, pa je odlučio postaviti skrivenu kameru da vidi što se kod kuće događa dok njega nema. Prvo što je zamijetio bilo je da je ona većinu vremena zanemarivala dijete jer je gledala televiziju. To ga je dovoljno uzrujalo da je otpusti isti dan. Tek je kasnije navečer pogledao ostatak snimke. 'Naravno da sam ljut. Da sam onda znao ono što sad znam, vjerojatno bih ja sad sjedio u zatvoru,' rekao je otac. Dadilja je priznala da njezine radnje 'izgledaju loše' i priznala je šamaranje, udaranje i bacanje stvari na dječaka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju