Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav peh

Mislili su da im je plantaža marihuane na krovu skrivena od pogleda, a onda je sve promijenila jedna – biciklistička utrka

Kamera na utrci snimila marihuanu (Foto: Screenshot La Vuelta)
Kamera na utrci snimila marihuanu (Foto: Screenshot La Vuelta) Foto: Screenshot La Vuelta
Kamera iz zraka je na biciklističkoj utrci snimila "zgodan" detalj na krovu kuće...

Etapa biciklističke utrke La Vuelta u Španjolskoj prošlog vikenda donijela je iznenađenje. Ali ne sportsko. Osmu etapa utrke, sam fotofiniš, u gradu Igualada, snimala je kamera iz helikoptera.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

A onda je preletjela preko zgrade. Gledateljima je za oko zapelo bujno zelenilo na krovu jedne zgrade, piše Eurosport.

@lavuelta helicopter 🚁 discovers a marijuana plantation on a roof of Igualada inside the last km of Saturday's stage. #LaVuelta19 https://t.co/eOu7rXfn8B pic.twitter.com/UTWUjrqwi7

— Javier Gilabert (@tourdegila) 3 September 2019 href="https://www.marca.com/ciclismo/vuelta-espana/2019/09/03/5d6ec72746163fda3a8b458b.html" target="_blank">.

 

Lokalna policija otkrila je da je na krovu zasađen vrt marihuane. Ukupno 40 stabljika. Policija je odmah krenula u akciju. Rekli su da su stabljike zaplijenili, ali i da je vrt napušten te da još nikoga nisu uhitili. 

U Španjolskoj je upotreba marihuane dopuštena za osobnu upotrebu, no nije precizno definirano kolika je ta količina. No, pretpostavljaju mediji, 40 stabljika sigurno nije. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene