Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Euro lutrija

Kakvi sretnici: Britanac i Belgijanac od sinoć su bogatiji za 158 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su sretnika od sinoć bogatija svaki za 79.026.422 eura nakon što su njihovi brojevi bili izvučeni na europskoj lutriji Euro Milions.

Britanac i Belgijanac, jedina dva igrača koja su pogodila sedam brojeva, podijelili su u petak dobitak od 158 milijuna eura europske lutrije Euro Millions, čije se izvlačenje emitiralo na TV postaji France 2.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČESTITAMO! Sretnik iz Hrvatske spremit će u džep gotovo milijun kuna! Poznato i iz kojeg je grada Slika nije dostupna OBJAVILA LUTRIJA Provjerite svoje listiće: Netko u Hrvatskoj osvojio je milijunski dobitak, poznato i u kojem gradu

Svaki od ta dva igrača dobit će svotu od 79.026.422 eura.

Prvotno je predviđeni dobitak iznosio 156 milijuna eura ali je na kraju dobitak premašio 158 milijuna eura zbog velikog broja igrača.

Nakon 11 izvlačenja bez pobjednika u prvom krugu (sedam točnih brojeva), najveći dobitak u 2012. godini i peti nakon 2004. konačno je dobio pobjednike.

>> Zabunom kupio krivu srećku pa osvojio 4,4 milijuna dolara!

Vjerojatnost za pojedinog igrača da pogodi sedam točnih brojeva potrebnih za osvajanje dobitka iznosi jedan prema 116.531.800.

Rekord Euro Millions drži od 12. srpnja 2011. bračni par iz Velike Britanije koji je osvojio svotu od 185 milijuna eura. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene