Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njemački fotograf Michael Wolf snimio je najreprezentativnija lica korisnika tokijskog gradskog prijevoza. Gotovo bez iznimke odaju dojam da na svakom putovanju proživljavaju pravu noćnu moru.


Javni prijevoz često je izvor najrazličitijih dogodovština. Svaki velegrad ima svoje posebnosti, ali ono što je zajedničko većini tramvaja, autobusa ili metroa su nesnosne gužve.

Vezani članci Čuda iz podzemne Koriste javni prijevoz kao pistu za svoje modne projekte, što kažete na ove odjevne kombinacije? Erico (Foto: Instagam/ericobear) - 17 Erico je najslađi korgi na Instagamu, svi se raspekmeze kad ga vide

Gotovo da nema osobe koja je koristila javni prijevoz u velikom gradu, a koja se barem jednom nije osjećala poput sardine stiješnjene među masom drugih putnika.

>> VIDEO Snimio munjevito brzog lopova u metrou

Njemački fotograf Michael Wolf usredotočio se japanski glavni grad Tokio, u čijim je javnim prometalima snimio izraze lica brojnih građana koji su se silom prilika našli u 'krkljancu'.

Iz materijala koji je prezentirao u svom fotoserijalu stječe se dojam da tipični korisnik tokijskog gradskog prijevoza na svakom putovanju proživljava pravu noćnu moru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook