Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sardine' u metrou

Kada gradski prijevoz postane noćna mora...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački fotograf Michael Wolf snimio je najreprezentativnija lica korisnika tokijskog gradskog prijevoza. Gotovo bez iznimke odaju dojam da na svakom putovanju proživljavaju pravu noćnu moru.

Javni prijevoz često je izvor najrazličitijih dogodovština. Svaki velegrad ima svoje posebnosti, ali ono što je zajedničko većini tramvaja, autobusa ili metroa su nesnosne gužve.

Pročitajte i ovo Kombi Prvi mjesec besplatno Điro smanjuje gužve: Dalmatinski grad uvodi kružni linijski prijevoz Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao

Gotovo da nema osobe koja je koristila javni prijevoz u velikom gradu, a koja se barem jednom nije osjećala poput sardine stiješnjene među masom drugih putnika.

>> VIDEO Snimio munjevito brzog lopova u metrou

Njemački fotograf Michael Wolf usredotočio se japanski glavni grad Tokio, u čijim je javnim prometalima snimio izraze lica brojnih građana koji su se silom prilika našli u 'krkljancu'.

Iz materijala koji je prezentirao u svom fotoserijalu stječe se dojam da tipični korisnik tokijskog gradskog prijevoza na svakom putovanju proživljava pravu noćnu moru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene