Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Južnokorejski marinci koji nadziru rijeku Han koja čini granicu dvije države pronašli su muškarca koji leži na južnoj obali rijeke, očito iscrpljen pokušajem preplivavanja.


Južna Koreja uhitila je u utorak navečer Amerikanca koji je pokušao preplivati rijeku kako bi ušao u Sjevernu Koreju i susreo se s njezinim vođom.

Vezani članci Kim Jong-un i Moon Jae-in (Foto: AFP) Tri dana nakon otkazivanja summita s SAD-om sastale se čelnici dviju Koreja: Kim izrazio "čvrstu želju" za sastanak s Trumpom Moon Jae-in i Kim Jong-un (Foto: AFP) Iznenada se sastali Moon i Kim: Dva su sata razgovarali na sjevernoj strani sela mira

Južnokorejski marinci koji nadziru rijeku Han koja čini granicu dvije države pronašli su muškarca koji leži na južnoj obali rijeke, očito iscrpljen pokušajem preplivavanja, piše južnokorejska novinska agencija.

10 najčudnijih stvari o Južnoj Koreji!

Muškarac u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim godinama kazao je vlastima da je želio preplivati u Sjevernu Koreju kako bi se sastao s njezinim liderom Kim Jong-unom.

Granica Sjeverne i Južne Koreje jedna je od najjače čuvanih u svijetu a pokušaji da se prijeđe na sjever rijetki su i iznimno opasni. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook