Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Komunistička partija na čelu sa Josipom - Joškom Brozom, Titovim unukom, izjavila je sinoć da je upisana u Registar političkih stranaka.


Komunistička partija je 6. prosinca 2010. od Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu tražila da bude upisana u Registar političkih stranaka. Kao zastupnik stranke, u rješenju Ministarstva je naveden Josip Broz iz Beograda, piše Mondo.rs.

Vezani članci Ivan Penava predstavio novu stranku Penava osnovao stranku, dobrobit Vukovara usporedio s Banovinom: ''Ako vam je potres bio poziv za reakciju, vjerujte mi, ovo je 10 puta gore'' Slika nije dostupna Jovanka na korak do Titovog blaga

Josip-Joška Broz je u prosincu, prilikom uručenja potpisa za registriranje, istaknuo da će Komunistička partija vratiti dostojanstvo narodu, obnoviti stari sustav vrednosti, i socijalno i ekonomski povezati Srbiju sa zemljama bivše Jugoslavije. Kao jedan od ciljeva je naveo i suradnju sa Europskom unijom.

'Želimo vratiti dostojanstvo narodu, pomoći mladima da se školuju, starima da se liječe, umirovljenicima da primaju mirovinu, a i da ujedinimo sve lijeve snage u Srbiji što smo već dijelom i uspjeli, bez obzira na to što je bilo 14 komunističkih partija', rekao je unuk predsjednika Josipa Broza Tita.