Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza se oduljila

Još se ne zna kako je umrla Britt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon gotovo četiri tjedna od kada je obitelj Lapthorne tijelo svoje kćeri Britt vratila u Australiju, rezultati testova nove obdukcije, koju su naručili u svojoj zemlji, još nisu gotovi.

Nad tijelom 21-godišnje Britt Lathorne, nakon obdukcije u Hrvatskoj, provode se iscrpni testovi u Australiji. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Njezina je obitelj za Herald Sun izjavila kako je čekanje rezultata teško, ali su zahvalni što se provodi sve kako bi se otkrilo što joj se dogodilo.

>> Otac: Postoje ljudi koji znaju što se dogodilo

>> Dale Lapthorne nezadovoljan nalazima obdukcije

>> Slučaj Britt Lapthorne: Svi propusti dubrovačke policije

‘Testiranje traje duže nego smo očekivali, ali strpljivi smo’, rekao je njezin otac Dale.

‘Na neki način, to je odgađanje neizbježnog. Ne znam je li išta lakše, ali bojimo se dana kada ćemo se s njom morati oprostiti. Do neke mjere još uvijek osjećamo da je Britt ovdje. Pretpostavljam da će njezin pogreb biti podsjetnik da je ovo ipak stvarno’, rekao je Dale.

Ova 21-godišnjakinja posljednji je put viđena u noćnom klubu Fuego u Dubrovniku 18. rujna i od tada joj se gubi svaki trag. Sve do 8. listopada kada je njezino tijelo pronađeno u uvali Bonino.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene