Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi izravne pregovore s Palestinom

Jordanski kralj zatražio prekid gradnje naselja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jordanski kralj Abdulah II zatražio je od izraelskog premijera Benjamina Netanyahua da zaustavi gradnju naselja na Zapadnoj obali kako bi osigurao nastavak izravnih razgovora s Palestincima.

Palestinska oslobodilačka organizacija ranije ovoga tjedna je odlučila obustaviti izravne razgovore s Izraelom nakon što izraelska vlada nije produžila moratorij na gradnju naselja koji je istekao 26. rujna. Kralj Abdulah je svoj stav iznio u telefonskom razgovoru s Netanyahuom. Jordanski čelnik je upozorio da će 'svi ljudi regije platiti cijenu neuspjeha u postizanju mira, preduvjeta stvaranju palestinske države koja će živjeti u miru s Izraelom u skladu s vizijom rješenja s dvije države'. (HIna)

Pročitajte i ovo Ivo Milatić - 1 Prešlo svaku mjeru HDZ-ov državni tajnik tulumario u noćnom klubu s investitorima kojima izdaje dozvole! Oporba: "Ovo je sukob interesa" Gradnja u Dubrovniku Inspekcija potvrdila nepravilnosti na gradilištu bivšeg kapetana Vatrenih : On poručio da će platiti kaznu, zna se i kolika će biti

>> Izrael nastavlja gradnju naselja na Zapadnoj obali

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene