Obavijesti Video Pretražite Navigacija
primjer toksične muškosti

Britanski premijer: "Da je Putin žena ne bi bilo invazije na Ukrajinu"

Boris Johnson
Boris Johnson Foto: AFP
Da je ruski predsjednik Vladimir Putin žena, ne bi napao Ukrajinu, ustvrdio je britanski premijer Boris Johnson.

Britanski premijer Boris Johnson kazao je da je luda, mačo invazija savršen primjer toksične muškosti te je pozvao na to da više žena bude na pozicijama moći, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Visoke tenzije Putin najavio slanje vojske na granice još jedne europske zemlje i poručio: ''Rusija je spremna za nuklearni rat'' Putinov saveznik Vladimir Solovjev predlaže nuklearni napad na tri članice NATO-a Vladimir Solovjev Putinov saveznik predložio nuklearne napade na tri članice NATO-a

Johnsonovi komentari dolaze uoči sastanka NATO-a na kojem će saveznici razgovarati o tome kako odgovoriti na buduće prijetnje.

Pročitajte i ovo Razrušena čeličana Azovstal 126. DAN RATA Rusija prijeti nakon najavljenog povećanja broja američkih vojnika u Europi: "Nećemo zatvarati oči pred ovim potezom"

Pročitajte i ovo Ivana Pezo Moskaljov NATO SAMIT Ivana Pezo Moskaljov iz Madrida: "Sve je zasigurno iznenadila promjena stava turskog predsjednika"

Da je Putin žena, što očito nije - ali da jest, stvarno mislim da se ne bi upustio u ludi, mačo rat, u invaziju i nasilje na način na koji je to učinio“, izjavio je Johnson.

Kazao je i da Zapad mora podržati ukrajinsku vojnu strategiju kako bi predsjednika Volodimira Zelenskog doveo u “najbolju moguću poziciju“ u pregovorima s Rusijom “kada do pregovora konačno dođe“.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene