Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednonogi vozač dostavljačkog kamiona zaustavljen je na cestovnoj blokadi u Cape Townu, ali ništa u činjenici da vozi kamion ne bi bilo čudno da za pritiskanje kvačila ne koristi svog 11-godišnjeg sina.


Vozač (39) je bez lijeve noge ostao 1996. godine kada je ranjen, a kada mu je sin dovoljno narastao, prenosi Telegraph, odlučio ga je zaposliti tik kraj sebe. Kako bi nastavio voziti, iako zbog amputacije lijeve noge nije mogao, posjeo bi svoga sina kraj sebe u vozačevo sjedalo i govorio mu kada treba pritisnuti kvačilo da može promijeniti brzinu.

Vezani članci Forenzičari istražuju eksploziju kamiona Završio očevid na mjestu eksplozije kamiona: Vlasnik vjeruje da je poginuo čovjek koji je postavljao bombu Klinac Tata smislio odličan način ispitivanja malog zločinca, pali li ova metoda i na vašim klincima?

Ali ni to nije sve. Uz to što je sina koristio kao aktivnog suvozača 39-godišnjaku je prije dvije godine istekla početnička vozačka dozvola i to ona s dozvolom za vožnju automobila s automatskim mjenjačem, a na njegovom dostavljačkom kamionu ručna kočnica je bila puknuta kao i pojasevi za vezanje.

Policajci koji su zaustavili jednonogog vozača nisu znali što bi pa mu je naplaćena kazna u protuvrijednosti 760 kuna i izrečena mu je zabrana vožnje. (VLM Agencija)