Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Devet osoba na promatranju

Paklena seansa: Psihoterapeut ubio dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe izgubile život, a još dvije su ozlijeđene nakon otrovanja tijekom skupne terapije u subotu u Berlinu, priopćila je policija. Injekcijom ih je otrovao njihov psihoterapeut.

Grupna psihoterapija u jednoj berlinskoj privatnoj liječničkoj ordinaciji pokazala se kobnom za dvoje sudionika. Umrli su 59-godišnji i 28-godišnji pacijent. Još jedna osoba je hospitalizirana u kritičnom stanju. Trenutačno je u komi. Utvrđeno je da su otrovani. Hitna pomoć odazvala se na poziv jednog od sudionika. Odmah je stigla i policija. 'Devet osoba je na promatranju', rekao je glasnogovornik berlinske policije. 'Jedan je 50-godišnjak pritvoren', dodao je ne potvrdivši je li riječ o liječniku koji je vodio seansu psihološke terapije. Okolnosti te pogibije još nisu utvrđene, ali kako navodi tamošnji dnevnik Berliner Morgenpost, liječnik je pacijentu dao injekciju sa smrtonosnom tvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Aleksej Navaljni (Foto: Dnevnik.hr) objavila berlinska bolnica Otrovani Navaljni probudio se iz kome: "Skidamo ga s respiratora, odgovara na verbalne podražaje"

Ukupno otrovano 12 osoba

Doznaje se kako je smrtonosni otrov zapravo bio koktel koji je sadržavao kokain, amfetamine i ecstasy. Nije poznato jesu li koktel droga uzeli u obliku tableta ili su im ubrizgane injekcije.
 Na kobnoj grupnoj terapiji sudjelovalo je 12 muškaraca i jedna žena. Odmah nakon seanse preminuo je najprije jedan muškarac, dok je drugi izdahnuo u bolnici, koji je tamo stigao u stanju kome. Još devet pacijenata prevezeno je u bolnicu. No, svi su pušteni nakon što su noć proveli na promatranju. Ukupno je otrovano 12 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene