Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za mir

Slika koja je preko noći postala simbol pariške tragedije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonski umjetnik Jean Jullien napravio je sliku koja je obišla svijet kao spontanu reakciju na tragediju koja je zadesila Pariz.

Jean Jullen je umjetnik čija je slika preko noći postala simbolom tragedije koja je prošle noći zadesila Pariz. Njegova umjetnost bila je spontana reakcija na stravične događaje u kojima je život izgubilo minimalno 128 osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pristao na izručenje Španjolska uhitila Francuza osumnjičenog za naoružavanje terorista u Parizu Slika nije dostupna Povreda tajnosti istrage Odvjetnik Salaha Abdeslama: Tužit ću pariškog državnog odvjetnika

UŽIVO - U NAPADIMA KORIŠTENO AUTOMATSKO ORUŽJE I EKSPLOZIVNI POJASEVI, UŽAS JE TRAJAO 40 MINUTA 'Mnoge su žrtve u strašnom stanju'

Jeanovo djelo brzinom munje proširilo se društvenim meržama, a sam autor za 'The Telegraph' kaže kako mi uopće nije stalo do autorskih prava i da je slika nastala kako bi je svi mogli slobodno koristi i dijeliti kao simbol koji pozivana na mir, ali i na sjećanje.

Bez obzira na popularnost njegove slike, Jean kaže kako je ovo najgore moguće vrijeme da njegov rad dobije tako veliki publicitet. Simbol 'Peace' (Mir) s Eiffelovim tornjem' zauvjek će ostati kao podsjećanje na stravične događaje.

 

Peace for Paris

A photo posted by @jean_jullien on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene