Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sablasna figura

ČUDNA SNIMKA: Je li uslikala duha?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek kada je došla doma, Amy Harper uočila je sablasni lik koji je 'uhvatila' tijekom obilaska dvorca Dudley.

Na fotografiji snimljenoj u Dudley dvorcu njezina autorica uočila je sablasnu figuru. Amy Harper iz Birminghama svojim je mobitelom uslikala više fotografija dok je obilazila dvorac u društvu supruga i njjihvo troje djece, piše Metro.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Međutim, tek kada se 28-godišnjakinja vratila kući i pobliže pogledala fotografije opazila je sivi sablasni lik koji je stajao ispod jednog od lukova. Vjeruje da je riječ o duhu poznatom pod imenom Lady Grey, odnosno o ženi imena Dorothy Parker kojoj posljednja želja da bude pokopana uz svoje dijete nije odobrena.

VIDEO Policajac snimio duha nadzornom kamerom?!

Dvorac Dudley izgrađen je 1071. godine i smatra se jednim od najukletijih mjesta u Velikoj Britaniji. Više ljudi tvrdi da je tamo vidjelo duha.

Fotografiju koja je privukla pozornost javnosti možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene