Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Učenici snimili

Što se to prikazalo na vratima autobusa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici iz Moslavora u BiH mobilnim telefonom snimili su čudan odraz koji se pojavio na vratima školskog autobusa.

Na vratima autobusa vidi se prikaza žene, koja je blago savijena u leđima, a duž tijela je prekrivena plaštom, pišu Nezavisne novine.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

'Za 'vješticu' sam čuo od prijatelja, tako da sam danas došao da se osobno uvjerim i uslikam s njom', ispričao je Miloš Smiljić, učenik devetog razreda. Njegov školski kolega Vedran Ključević jedan je od prvih koji je spazio neobičan odraz i fotografirao ga.

Ima mještana koji smatraju da se ne radi o ničem čudnom, već o prirodnoj reakciji. 'Staklo na vratima autobusa je dotrajalo i vlaga se uvukla u njega, tako da je pukim slučajem stvorila tu figuru, koja podsjeća na neku ženu', ispričala je stanovnica Moslavora.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene