Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Japance jedinstvena

Prva dama: Bila sam na Veneri s izvanzemaljcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi japanski premijer Yukio Hatoyama tek se treba uhvatiti u koštac s političkim izazovima postavljenim pred njegovu vladu, no njegova supruga otišla je korak dalje i tvrdi kako je bila u posjetu planetu Veneri, ali ne na bilo koji način, već tvrdi da je tamo doputovala NLO-om.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

'Dok mi je tijelo spavalo, mislim da mi je duh letio na trokutastom NLO-u prema Veneri. To je vrlo lijepo mjesto i ima puno zelenila', rekla je Miyuki Hatoyama, a prenose svjetski mediji. Ovo 'iskustvo', žena novog japanskog premijera doživjela je još u 70-im godinama prošlog stoljeća i za vrijeme svog prvog braka. Tadašnji suprug pokušavao joj je objasniti kako se radilo samo o snu, no ona kaže kako je njezin sadašnji suprug vjerojatno puno bliže njezinom načinu razmišljanja.

U prošlom životu bila bliska i s Tomom Cruiseom

Osim vanzemaljskih iskustava, 66-godišnja Miyuki Hatoyama ima i drugih zanimljivih osobina i talenata, kao i poznanstava. Osim što je muzička glumica, kulinarski pisac, dizajnerica i televizijska ličnost, ona tvrdi kako je i prijateljica glumcu Tomu Cruiseu, za kojeg tvrdi da ga je poznavala u prošlom životu, kad je bio privremeno inkarniran kao Japanac. 'U prošlom je životu bio Japanac i bili smo zajedno. kad ga sretnem reći ću kako je prošlo uistinu dugo vremena i on će to odmah razumjeti', objasnila je prva japanska dama.

I dok bi je svugdje u svijetu zbog navedenog smatrali pomalo ludom, u Japanu ona predstavlja unikatnu osobu. Svoju karijeru počela je u jedinstvenoj japanskoj instituciji Takarazuka Revue, u kojoj se podučavaju ženske pjevačice i plesačice, koje izvode romantične mjuzikle za žene u srednjoj životnoj dobi. Živjela je u Kaliforniji, kao supruga japanskog vlasnika restorana te je tad i upoznala novog japanskog premijera, koji je studirao na sveučilištu Stanford.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene