Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Japanac se vratio kući nakon 67 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanac koji je bio ostavljen na ruskom otoku Sahalinu krejem Drugog svjestskog rata, vratio se obitelji nakon gotovo sedam desetljeća.

79-ogodišnji Yoshiteru Nakagawa s obitelji se preselio na Sahalin prije početka rata. Od majke i mlađe sestre razdvojen je 1945. godine, kada su one evakuirane na najsjeverniji japanski otok Hokkaido. Otad o njemu nije bilo nikakvih vijesti.
Nakon slijetanja zrakoplova iz Sahalina na Hokkaido, Nakagawa je u invalidskim kolicima mahanjem pozdravio članove svoje obitelji i potom se uhvatio za ruke sa svojim mlađim sestrama, plačući zajedno s njima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovo nije bilo dobro jutro VIDEO Zavezali ga za krevet i ispalili 50 metara u zrak Slika nije dostupna Prvi put nije došlo do seksa Drugi pokušaj: Mlada Brazilka PONOVNO prodaje svoju nevinost!

"Nisam mogao ni sanjati da ću se moći vratiti u Japan", rekao je poslije na konferenciji za novinare.

Yoshiteru Nakagawa od obitelji je razdvojen 1945. godine i otad o njemu nije bilo nikakvih vijesti. Pojedinosti o njegovom životu nakon završetka rata ni sada nisu posve jasne Pojedinosti Nakagawinog života nakon završetka rata zasad nisu posve jasne, iako je agencija Kyodo prenijela riječi jedne od sestara da su ga ruski vojnici zabunom smatrali japanskim vojnikom i prebacili u Rusiju.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene